Aso Roca - Procuradoria Roca S.C.P. - Què oferim

Presentació

Ens esforcem dia a dia per donar un millor servei de procura. En els últims anys, hem anat ampliant la infrastructura humana i tecnològica suficient per a estar assobre dels assumptes de forma permanent. Intentem portar tots els assumptes i control de terminis de manera quasi­obsessiva. Sabem que hi ha a qui no li agrada la nostra forma de treballar (per 'pesats'), però la responsabilitat que recau en nosaltres és un assumpte molt seriós, i tots hem d'estar a l'alçada dels interessos del nostre client comú.

Desde que estem diàriament als jutjats de Barcelona hem après a organitzar­nos en gran (no es pot portar tota la Ciutat de la Justícia com si fos un antic Jutjat de Districte;) Ens esforcem per mantener un nivell ètic i professional ben alt! I donada la voraç competència que hi ha en aquesta professió (com en totes les altres!), Des de principis del 2015 vam ampliar el nostre exercici de la procura.

Personalment, estem exercint la procura en els partits judicials de Barcelona­-L'Hospitalet del Llobregat, Sabadell­-Cerdanyola del Vallès, Terrassa-Rubí, Mataró-­Arenys de Mar, Manresa­-Vic i Granollers-­Mollet del Vallès. En els partits judicials on no tinguis procurador 'capçalera', estaríem encantats de ser­ho i de resoldre les gestions de forma personal.

Quedem a la vostra disposició!

Salutacions,

Ana Maria Roca Vila
Procurador dels Tribunals desde 1967.

Jaume-Lluís Aso Roca
Procurador dels Tribunals desde 2005.
 Aso Roca - Procuradoria Roca S.C.P.
Aso Roca - Procuradoría Roca S.C.P.
Aso Roca - Procuradoría Roca S.C.P.
Aso Roca - Procuradoría Roca S.C.P.
Aso Roca - Procuradoría Roca S.C.P.
Aso Roca - Procuradoría Roca S.C.P.

Visiti la nostre web:
www.procurador.cat